COM 1000 Tæppeflise. Kontakt os for pris

COM 1000

Denne tæppe flise fra Danfloor er ikke den billigste løsning men derimod noget af det bedste vi kan “trække op af hatten”med et rimeligt prislag i totalentrepriser fra tæppebussen. Vores udlærte gulvlægger har mere en 30 års erfaring.

Produktudvalg

  • Konstruktion: Vævet
  • Luvmateriale: 100% PA 6.0
  • Struktur: Bouclé
  • Brugsklasse: 33 Erhverv – kraftig brug
  • Brandforhold: Bfl – s1
  • Bagside: TEXtiles™
  • Totalvægt: Ca. 3.500 g/m2

Denne tæppeflise fra Danfloor er ikke den billigste løsning men derimod noget af det bedste vi kan “trække op af hatten” med et rimeligt prislag i totalentrepriser. Vores udlærte gulvlægger har mere en 30 års erfaring.

Tæppebussen fra tæppebørsen tilbyder gratis og uforpligtende opmåling og tilbudsgivning til virksomhedens indkøb. Kontakt os for fremvisning af prøvemateriale og prissætning af jeres tæppeprojekt på direktionsgangen eller kantinen. COM 100 er fremtidens tæppeløsning fra den bedste skuffe.

Det er GUT’s målsætning kontinuerligt at optimere miljø- og forbrugerbeskyttelse i hele en tekstilgulvbelægnings livscyklus – lige fra produktionen over lægningen til genvindingen.

Den europæiske tæppeindustri har revolutioneret miljøstandarderne for gulvbelægningsindustrien med grundlæggelsen af GUT og den kontinuerlige udvikling af industriens miljømålsætninger.

I samarbejde med officielt anerkendte testinstitutter i hele Europa foretages der regelmæssige produkttest på grundlag af strenge kriterier.

Desuden understøtter GUT miljøvenlige løsninger til lægning af gulvtæpper og tilbyder desuden objektive informationer i forbindelse med alle spørgsmål vedrørende gulvtæpper.

Den intensive produkttest for kemikalier og emissioner er grundlaget for forbrugerbeskyttelse.