Udførte opgaver

Smuk og elegant sisalløsning på trappetrin

Klargøring af undergulv samt montering af vinyl på køkkengulv

Denne opgave er udført som et totalprojekt. 

Gammel gulv er afstrippet og betonundergulv grundigt afrenset med slibemaskine inklusiv rengøring og støvsugning. Der er efterfølgende blevet fuldklæbet et stykke VENUS vinyl. Denne kan findes på dette site under produkter og vinylgulve.

Montering af vinyl på køkkengulv

Levering samt montering af væg til væg tæppe i stue.

Montering af et af vores tilbudstæpper. BANGKOK antrasit alt inklusiv. Kan findes her på sitet under UGENS TILBUD. Gammel tæppe er afmonteret og bortkørt til forbrænding. Nyt tæppe er monteret med tape og lim og afsluttet med tæt tilskæring langs alle paneler.

Lækker og billig løsning kr pr m2 inkl montering

Isoleringsplader samt opretning

Denne løsning er lavet i en udestue. Pladerne har en thermobagside der modvirker kolde gulve og kuldebroer. På oversiden er der en kraftig MDF plade der udligner ujævnheder samt udligner revner og sprækker laver gennemslag på det nye tæppe. Der er efterfølgende fuldklæbet et sisaltæppe. og monteret fejlister langs all paneler.

Kontakt os for yderliger information
Montering af super fix plader

1000 kvadratmeter brandgodkendt erhvervstæppe.

Denne opgave er udført på ca 1 uge som en totalentreprise. Gammel belægning af afmonteret og kørt bort til forbrænding. Der er foretaget flytning af ALT inventar under montering. Brandgodkendt nålefilt er fuldklæbet ved siden af hinanden i 200 cm banebredder. Der er monteret lister langs alle paneler. Kontakt os når du skal have nye tæpper i jeres erhvervslokale.

Klargøring af undergulv
Primning af undergulv
Brandgodkendt nålefilt