Om os

Lidt om tæppebørsen´s historie.

Tæppe Børsen blev stiftet for mere end 27 år siden, af 2 brødre i 1992, men blev hurtigt overtaget af den daværende ejer Leif Achen Christensen, som mange på Østerbro har mødt og talt med igennem de mange år i butikken på Vennemindevej.

Med mottoet "montering kun 2 sodavand" har tæppebørsen monteret tusindvis af kvadratmeter væg til væg tæpper rundt omkring i de små hjem, både i nærområdet men også ude i landet. Vi overtog butikken og de mange søde og trofaste kunder, i foråret 2018 da Leif trak sig tilbage for at gå på pension.

Vi startede på et low budget, og en kassekredit i banken. Det viste sig dog hurtigt at der ikke var grundlag og økonomi til den høje husleje og driftsomkostninger. vi besluttede os derfor, at lukke den fysiske forretning.

Det er med stor glæde at vi kan fortælle at butikken fortsætter, med vores tæppebus der fortsat tilbyder den samme gode personlige kundeservice og ekspertise som var grundstenen, i det brændende ønske vi havde for at åbne en tæppebutik. Vi dækker hele Sjælland og tilbyder totalløsninger i gulvtæpper og alt andet til gulvet.

Jeg startede selv min karriere i selv samme butik for mere end 25 år siden hvilket den nedenstående artikel beskriver rigtigt godt.

Læs Denne artikel om tæppe børsen som Østerbro lokal avis bragte sidste sommer.


Vi har lagt lidt stemningsbilleder ind af hvordan lokalerne tog sig ud da der var tæppeforretning på Vennemindevej, Østerbro i København.

Væg til væg tæppe. Væg til væg tæpper fra Ege.
væg til væg tæpper med gratis montering

Vi håber at vores site kan skabe inspiration og vi hjælper gerne med at finde lige præcis den tæppe eller gulvløsning du har i tankerne. Vi kan ikke tilbyde priser eller produkter i discount enden da vi mener at kvalitet og pris skal følges. Derfor handler det om kvalitetsprodukter til gode og realistiske priser og monterings arbejdet bliver udført at uddannet og professionelle gulvmontører. Ring til Tæppe Børsen og fortæl os om dine gulvønsker.

Telefon
39 27 66 14

Telefon
50 87 75 75